100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ | Raiffeisen Bank Aval 100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ #11 | Raiffeisen Bank Aval 100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ #12 | Raiffeisen Bank Aval 100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ #13 | Raiffeisen Bank Aval 100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ #14 | Raiffeisen Bank Aval 100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ #15 | Raiffeisen Bank Aval 100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
11 Грудня 2023

100 тис. євро на закупівлю гаджетів для навчання дітям ВПО надав РБІ

Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) надав дітям з сімей внутрішньо переміщених осіб благодійну допомогу у розмірі 100 тис. євро для придбання 600 планшетів дітям та 20 ноутбуків вчителям, що необхідні для безперебійного та якісного навчання. Благодійна ініціатива RBI спрямована на підтримку дітей, чиї сім'ї вимушені були покинути свої домівки та не можуть самостійно придбати необхідну техніку для навчання дітей.

Допомога вже розпочалася: 11 грудня представники Райффайзен Банку Україна та БФ «Мрія», які допомогли закупити гаджети, видали планшети у шести гуртожитках м. Харкова, де зараз проживають діти з сімей ВПО.

"Ми живемо в диджитальному світі, де дистанційне навчання та робота вже стали невід’ємною складовою нашого життя. Важливо, щоб діти мали змогу якісно навчатися. Але без телефонів, ноутбуків, планшетів – це складно. Тож, Райффайзен Банк Інтернаціональ вклав 100 тис. євро у майбутнє України, забезпечивши дітей необхідними засобами для ефективного навчання. Освічені та технологічні діти зараз – це майбутнє нашої країни, і ми горді, що можемо допомогти в їхньому розвитку", – прокоментував Артем Нідзельський, директор з питань роздрібного бізнесу Південно-Східного регіону Райффайзен Банку.