10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» | Raiffeisen Bank Aval 10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» #11 | Raiffeisen Bank Aval 10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» #12 | Raiffeisen Bank Aval 10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» #13 | Raiffeisen Bank Aval 10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» #14 | Raiffeisen Bank Aval 10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» #15 | Raiffeisen Bank Aval 10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
25 Жовтня 2023

10 млн грн від Райффайзен Банку на лікування та реабілітацію постраждалих від війни у клініці «Оберіг»

Райффайзен Банк надав благодійну допомогу в розмірі 10 000 000 гривень універсальній клініці «Оберіг» для лікування та реабілітації тяжко поранених українців.

Фінансування розподілено на два роки та забезпечить безперервне лікування і реабілітацію орієнтовно п’яти пацієнтів щомісяця до початку 2025 року. У результаті, як очікується, завдяки благодійному внеску Райфу близько 40-ка важкохворих пацієнтів протягом 15-ти місяців отримають у клініці необхідну медичну допомогу, яка триває у середньому два місяці.

Дана життєво важлива ініціатива розпочата «Оберегом» влітку 2022 року і з тих пір триває безперервно. Клініка за власний кошт почала тоді лікування і реабілітацію постраждалих від війни пацієнтів, які отримали мінно-вибухові поранення. На разі із фінансовою допомогою долучається і Райф.

Універсальна клініка «Оберіг» - багатопрофільна клініка доказової медицини, яка надає сучасну високо-спеціалізовану медичну допомогу дорослим і дітям. Із введенням у дію влітку 2020 року нового інноваційного корпусу клініка надає повний цикл медичних послуг пацієнтам з онкозахворюваннями, виконує високотехнологічні оперативні втручання, які включають трансплантацію печінки й нирки. В клініці вперше в Україні реалізовано проєкт створення інсультного центру за прикладом роботи найпрогресивніших інсультних центрів Європи.

Попри всі важкості та виклики, з якими країна та українці стикаються сьогодні, разом ми здатні робити неймовірні речі. Нехай ця співпраця буде прикладом того, як об'єднані зусилля можуть робити дива.

#Разом_з_Україною