1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. | Raiffeisen Bank Aval 1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. #11 | Raiffeisen Bank Aval 1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. #12 | Raiffeisen Bank Aval 1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. #13 | Raiffeisen Bank Aval 1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. #14 | Raiffeisen Bank Aval 1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. #15 | Raiffeisen Bank Aval 1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р. #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
20 Жовтня 2016

1 млрд грн. кредитів видав Райффайзен Банк Аваль агросектору на придбання сільгосптехніки в межах партнерських програм за 9 місяців 2016 р.

Київ. 20 жовтня. — Обсяг виданих Райффайзен Банком Аваль інвестиційних кредитів агросектору на придбання сільськогосподарської техніки тільки в рамках партнерських програмах з початку 2016 року склав 1 млрд грн.

Протягом останніх років Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з провідними іноземними виробниками сільськогосподарської техніки. Із деякими з них – компаніями John Deere, СLAAS, AGCO та іншими – були впроваджені та ефективно працюють привабливі програми фінансування. Основною перевагою інвестиційних партнерських кредитів від Райффайзен Банку Аваль є їхня нижча вартість у порівнянні з класичним кредитуванням, а також якісне сервісне обслуговування з боку партнерів.

«Обсяги фінансування Райффайзен Банком Аваль у межах партнерських програм у січні-вересні 2016 року зросли більш ніж в 2,4 раза порівняно з аналогічним періодом 2015 року. Така позитивна динаміка є результатом пріоритезації фінансування агрогалузі у нашому банку, а також розробки і просування на ринку привабливих фінансових рішень», — зазначив Руслан Співак, директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства та продажів Райффайзен Банку Аваль.

Працюючи протягом багатьох років у сфері агрокредитування, Райффайзен Банк Аваль розглядає співпрацю з агропідприємствами як довготривале партнерство. Тому кожен клієнт банку має можливість скористатися кредитним інвестиційним лімітом на строк до 5 років із власним внеском від 20% та пільговою процентною ставкою за позиками у гривні від 10% до 16,5% річних.

Одним із підтверджень успішної роботи у цьому напрямку є перемога Райффайзен Банку Аваль другий рік поспіль у номінації «Краща фінансова установа АПК» у межах Всеукраїнського конкурсу «Агробренд-2016». Банк також є одним із переможців у номінації «Аграрний банк» за версією газети «Бізнес».

Детальнішу інформацію про комплексні рішення та спеціальні пропозиції Райффайзен Банку Аваль для агровиробників розміщено на сайті банку.