Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном | Raiffeisen Bank Aval Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном #11 | Raiffeisen Bank Aval Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном #12 | Raiffeisen Bank Aval Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном #13 | Raiffeisen Bank Aval Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном #14 | Raiffeisen Bank Aval Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном #15 | Raiffeisen Bank Aval Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Серпня 2022

Для перевізників, що здійснюють міжнародні вантажні рейси, скасовано ліміти на розрахунки за кордоном

Нещодавно Нацбанк спростив низку обмежень для підтримки діяльності бізнесу. Зокрема, скасував обмеження на розрахунки за кордоном у межах ліміту у 100 тис. грн (в еквіваленті) на місяць для юридичних осіб та підприємців, що займаються перевезенням вантажів у міжнародних сполученнях.

Тож якщо ви здійснюєте перевезення вантажів у міжнародних сполученнях і ця діяльність передбачає розрахунки за кордоном картками, відкритими до рахунків у національній валюті, аби уникнути блокування карток через перевищення встановленого ліміту НБУ, необхідно якомога швидше надати до банку документи, що надають право на здійснення таких перевезень.

Надати документи можна:

  1. Дистанційними каналами:
    • направити лист через Raiffeisen Business Online/систему «Клієнт-Банк» з темою «Підтвердні документи перевізників. Ліміти НБУ» із доданим в електронному вигляді (скан) Витягом (ліцензією) та накладеним на нього КЕП/ УЕП.
    • направити лист електронною поштою на адресу [email protected] з темою «Підтвердні документи перевізників. Ліміти НБУ» виключно з накладеним КЕП на скан Витягу (ліцензії).
  2. Особисто надати оригінали документів у зручному для вас відділенні банку, або особистому менеджеру (у разі наявності).

Після успішного опрацювання банком документів обмеження на розрахунки за кордоном у межах ліміту у 100 тис. грн (в еквіваленті) на місяць до ваших рахунків застосовуватися не буде!

Райф завжди поруч!