2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу | Raiffeisen Bank Aval 2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval 2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval 2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval 2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval 2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval 2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
11 Лютого 2022

2% + 1% кешбеку за покупки у мережі аптек АНЦ із карткою АТБ від Райфу

Картка АТБ від Райффайзен Банку та платіжної системи Visa до усіх переваг додала своїм власникам ще одну. В рамках акції «З турботою про Вас» при розрахунку у мережі аптек АНЦ платіжною карткою АТБ від Райфу вони отримують кешбек:

· 2% на суму покупки у вигляді коштів на картку АТБ,

· 1% у вигляді бонусів на картку програми лояльності «ЛАЙК» від АНЦ.

Кешбек нараховується до 10 числа наступного місяця, акція діє протягом 2022 року. Усі деталі пропозиції – на сайті www.raiffeisen.ua

Отримати картку АТБ від Райфу можна безкоштовно у будь-якому відділенні Райффайзен Банку або оформити її з віддаленою ідентифікацією через мобільний застосунок Дія (з паспортом) у магазинах мережі «АТБ» міста Дніпро, а згодом у Запоріжжі. У подальшому така пропозиція буде масштабована на всі магазини мережі у Дніпропетровської та Запорізької області.

На сьогодні випущено вже понад 500 тисяч карток АТБ від Райфу.

Про торгівельну мережу «АТБ». «АТБ-маркет» — підприємство корпорації «АТБ» — найбільша мережа України, що динамічно розвивається. Сьогодні торгівельна мережа «АТБ» налічує понад 1300 магазинів в 351 населених пунктах 24 областей України та продовжує демонструвати найвищі темпи зростання. Асортимент магазинів складає більш ніж 3500 товарів, з яких більше 1000 представляють власні торгові марки «АТБ». Щодоби в магазинах мережі «АТБ» здійснюють покупки понад 4 млн українців. 

Про мережу аптек АНЦ. Інноваційна група роботизованих аптек — беззаперечний лідер фармацевтичного ринку України 11 років поспіль. Портфель брендів складається з торгових марок — «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека ШАР@». Має 1100 аптек у 170 містах України з 10 млн постійних клієнтів. Єдині аптеки в Україні з технологією роботів-провізорів Pharm-Bot для спрощення складської логістики, зменшення собівартості послуг та прискорення часу обслуговування клієнтів на 40%. Компанія пропонує своїм клієнтам безкоштовний online-сервіс швидкої діагностики здоров’я АNC.Doc, що працює на власному сайті — ANC.UA. В аптеках компанії працює також безпечна та зручна система отримання інтернет-замовлень в лікоматах.

Про Райффайзен Банк. АТ «Райффайзен Банк» — найбільший український банк із іноземним капіталом, що працює на ринку з 1992 року. Із жовтня 2005 р. банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Австрія). Групі РБІ на кінець вересня 2021 р. належало 68,21% акцій Райффайзен Банку, ще 30% — Європейському банку реконструкції та розвитку. Райффайзен Банк надає широкий перелік фінансових послуг 2,8 млн клієнтам через загальнонаціональну мережу, до якої входять близько 400 відділень по всій Україні, а також мобільні додатки Raiffeisen Online та Raiffeisen Business Online.

Про Visa (NYSE: V) – світовий лідер індустрії електронних платежів. Щорічно Visa обробляє 215 мільярдів платіжних транзакцій між споживачами, бізнесом, фінансовими та урядовими організаціями у понад 200 країнах. Наша місія – об'єднати світ за допомогою інноваційної, зручної, надійної та безпечної платіжної мережі з метою сприяти процвітанню споживачів, бізнесу та економіки. Ми переконані, що розширення доступу для всіх в економіці допомагає зростанню добробуту людей у всьому світі та стане основою для глобального руху грошей у майбутньому. Дізнайтеся більше на сайті visa.com.ua.