Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів | Raiffeisen Bank Aval Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів #11 | Raiffeisen Bank Aval Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів #12 | Raiffeisen Bank Aval Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів #13 | Raiffeisen Bank Aval Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів #14 | Raiffeisen Bank Aval Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів #15 | Raiffeisen Bank Aval Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
09 Червня 2020

Запрошуй друга в мобільний додаток FUNкартка – заробляй ще більше фанів

9 червня – Міжнародний день друзів!

Заробити фани ще не було так легко, просто запроси свого друга в мобільний додаток FUNкартка – отримуй 15 фанів на рахунок за виконане завдання та ще 25 фанів за запрошення друга в додаток.

Як отримати фани?

Зайди у розділ «Мій профіль», внизу сторінки знайди напис «Знайди друзів і отримай винагороду» та натисни кнопку «Надіслати запрошення другу». Будь уважним – твоєму другу повинно бути менш ніж 18 років.

Обери як надішлеш запрошення – смс-повідомленням чи у viber. Переконайся, що товариш отримав твоє повідомлення.

Твій друг повинен клікнути на вказане у повідомленні посилання та установити додаток FUNкартка і пройти реєстрацію.

При реєстрації на першому етапі внесення даних нагадай товаришу, щоб він обов’язково вказав 5-ти значний числовий код, який надійшов у повідомленні від тебе.

Натисни на кнопку «Завдання виконано».

Очікуй протягом 7 днів – адміністратор перевірить реєстраційні дані і в разі правильно завершеної реєстрації ти отримаєш 25 фанів за запрошеного друга і 15 фанів за виконане завдання.

Пам’ятай – у місяць можна запрошувати до 5-ти друзів, які не досягнули 18 років.

Обмінюй накопичені бали на круті сертифікати або на поповнення мобільного, але не забувай – для обміну балів потрібно робити хоча б одну покупку карткою на місяць!

#RaiffeisenCare