Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! | Raiffeisen Bank Aval Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! #11 | Raiffeisen Bank Aval Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! #12 | Raiffeisen Bank Aval Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! #13 | Raiffeisen Bank Aval Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! #14 | Raiffeisen Bank Aval Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! #15 | Raiffeisen Bank Aval Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено! #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Квітня 2020

Всі умови щодо відміни штрафів та пені за несвоєчасну сплату кредитів – подовжено!

Райффайзен Банк Аваль продовжує підтримувати кожного клієнта в період карантину.

Для приватних та бізнес клієнтів ми не будемо застосовувати штрафні санкції за несвоєчасну сплату кредитів до 31 травня 2020 року.

Також клієнтам, які мають фінансові труднощі через пов’язані з карантином обмеження, ми пропонуємо кредитні канікули.

Для клієнтів, яким ця пропозиція вже була встановлена автоматично та в індивідуальному порядку, всі умови залишаться без змін.

Якщо ви маєте потребу в отриманні кредитних канікул та ще не зверталися до нашого банку з відповідним запитом, будь ласка, залиште заявку онлайн:

для кредиту готівкою – https://www.aval.ua/promo/restrukturyzatsiya-hotivkovoho-kredytu

для кредитних карток – https://www.aval.ua/promo/credit_card_holidays

для іпотечного кредиту – https://www.aval.ua/promo/restrukturyzatsiya-ipotechnoho-kredytu

для кредитів для бізнесу – https://www.aval.ua/promo/restrukturyzatsiya-kredytiv-dlya-biznesu

Залишайтеся вдома! Ми вирішимо всі ваші питання онлайн!

#РайффайзенДопомагає