Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу | Raiffeisen Bank Aval Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу #11 | Raiffeisen Bank Aval Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу #12 | Raiffeisen Bank Aval Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу #13 | Raiffeisen Bank Aval Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу #14 | Raiffeisen Bank Aval Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу #15 | Raiffeisen Bank Aval Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Лютого 2023

Березнегуватське відділення Райфу на Миколаївщині відновило роботу

Березнегуватське відділення Райффайзен Банку на Миколаївщині почало знову обслуговувати клієнтів після 10 місяців вимушеної паузи.

Відділення працює за адресою: смт. Березнегувате, Соборно-Миколаївська площа, 6. Отримати банківські послуги у ньому можна з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 17.30 без перерви. Каса працює до 17.00 з перервою з 13:00-14:00.

Нехай ще не всі мешканці селища повернулися до рідних домівок, але Райф один із перших, до кого тут звертаються зі своїми фінансовими питаннями. Відновлення роботи відділення стало можливим після деокупації Херсону та сусідньої Снігурівки. Березнегувате не було під окупацією, але зазнавало регулярних обстрілів, внаслідок яких є руйнування і серед промислових об’єктів, і приватних будинків. Тепер життя поступово відновлюється.

Працівники Райфу, як і місцеві жителі, раді відновленню роботи відділення. Вони допоможуть зробити платежі в касі, зняти готівку, отримати платіжну картку чи необхідну банківську консультацію. Підприємці та компанії можуть внести готівку на рахунки, скористатися можливістю встановлення терміналу та іншими послугами банку.

Райффайзен Банк Україна продовжує стабільно працювати. Більшість його відділень по країні відкриті та обслуговують клієнтів, дистанційні канали доступні у режимі 24/7. Актуальну інформацію про роботу мережі та надання послуг можна знайти на сайті Райфу у розділі «Актуальна інформація».