Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня | Raiffeisen Bank Aval Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня #11 | Raiffeisen Bank Aval Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня #12 | Raiffeisen Bank Aval Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня #13 | Raiffeisen Bank Aval Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня #14 | Raiffeisen Bank Aval Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня #15 | Raiffeisen Bank Aval Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
17 Березня 2021

Вебінар із фінансової грамотності для дітей від Райфу, 23 березня

Безпека користування грошима – це завжди актуальна тема. І починати освоювати правила фінансової безпеки потрібно не тоді, коли вже зіштовхнулися з шахраями, а раніше, аби уникнути неприємностей.

До Всесвітнього тижня грошей, Райф проводить вебінар із фінансової грамотності для дітей та підлітків на тему: «Безпека користування грошима».

Реєструйте своїх дітей, щоб вони дізналися про безпечні готівкові та безготівкові розрахунки, а також освоїли основні правила фінансової безпеки в інтернеті. Спеціалісти банку не лише поділяться досвідом та знаннями, покажуть реальні кейси шахрайства, а й обіцяють подарунки для найактивніших учасників!

Вік учасників: від 9 років.

Дата: 23 березня, вівторок.

Час: 17:00-18:00.

Форма реєстрації: за посиланням.

Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена.

FUNкартка – це платіжна картка Райфу для вашої дитини для розрахунків та навчання фінансовій грамотності. Картка випускається на ім’я дитини віком від 6 до 18 років до карткового рахунку одного з батьків. Спеціальна програма лояльності та крутий мобільний додаток «FUNкартка» зроблять фінансове життя вашої дитини цікавим та захоплюючим. 

#RaifNews