Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень | Raiffeisen Bank Aval Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень #11 | Raiffeisen Bank Aval Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень #12 | Raiffeisen Bank Aval Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень #13 | Raiffeisen Bank Aval Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень #14 | Raiffeisen Bank Aval Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень #15 | Raiffeisen Bank Aval Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
18 Березня 2020

Важливо: повідомлення щодо зміни режиму роботи відділень

Шановні клієнти!

Турбота про вас та наш персонал залишається головною у роботі Райффайзен Банку Аваль. Ми слідкуємо за розвитком ситуації та впроваджуємо додаткові заходи для попередження поширення коронавірусу.

Тут ви можете знайти відповіді на найчастіші питання з приводу ситуаціі.

Відділення та всі системи банку працюють, ми докладаємо додаткових зусиль для їхньої безперебійної роботи.

Ми змінюємо графік роботи відділень на зручніший для наших клієнтів.

Відтепер більшість відділень працюватимуть до 18:00 та в частині відділень, переважно у містах, тепер відсутня обідня перерва (за наявності технічних перерв в роботі працівників 45 та 15 хвилин).

Ви можете також помітити технічні перерви в окремих наших відділеннях для проведення профілактичних заходів, оскільки Райф турбується про вашу безпеку та безпеку працівників під час карантину.

Детальну інформацію про режим роботи відділень можна переглянути за посиланням.

Нагадуємо, що завжди можна записатися на консультацію у відділенні через наш Інформаційний центр за номером 0 800 500 500, А ще в нас є чат у Viber для запису на прийом (чат працює з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 20:00 без перерви на обід).

З 01.06.2020 року відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи з тимчасовим введенням перерви для проведення обов’язкових протиепідемічних заходів задля вашої безпеки.

Райффайзен Банк Аваль враховує ваші потреби та пропозиції.


Хотіли забрати свою картку, але не встигаєте в робочий час? Маємо гарну новину! В тестовому режимі запрацювали 3-ри відділення з подовженим графіком роботи в м. Київ та ще 2 відділення в м. Дніпро та в м. Харків. Відділення працюють із клієнтами з 9:00 до 19:00, роботу каси подовжено до 18:00. Також з 05.09.2020 року відділення в м. Київ, м. Біла Церква та в м. Дніпро починають працювати в суботу для клієнтів приватних осіб. Режим роботи відділень в суботу: з 10:00-16:00, робота каси з 10:00-16:00, без перерви. Про перелік відділень із подовженим графіком та їхній режим роботи можна дізнатись  тут


Ви можете помітити технічні перерви у деяких відділеннях для проведення профілактичних заходів. Ми турбуємося про клієнтів та персонал, тому здійснюємо додаткові прибирання, провітрювання та дезінфекцію приміщень упродовж часу роботи відділень.


Ми скасували обов’язковий попередній запис для міських відділень, обслуговування здійснюється за живою чергою.

Запис на обслуговування до відділення залишається доступним для приватних та бізнес-клієнтів через Інформаціний центр та Viber-chat за бажанням клієнта.

Відвідувачам необхідно очікувати своєї черги на вулиці з дотриманням безпечної відстані не менш ніж 1,5-2 м один від одного.

Зверніть також увагу на обмеження кількості відвідувачів у приміщенні відділення: не більш ніж 3-5 осіб одночасно та на безпечній відстані 1,5-2 м один від одного.

Ми турбуємося про здоров’я кожного і з 24 березня введено нові правила:

Вхід у відділення банку дозволяється лише у захисних масках, просимо вас обов’язково одягати захисні маски під час відвідування наших відділень.

Відвідувачі без захисної маски та з підвищеною температурою чи іншими ознаками респіраторної інфекції у відділення не допускаються.

Будь ласка, дотримуйтеся всіх превентивних заходів. Давайте разом подбаємо про себе та усіх, хто поряд!

Для мінімізації ваших візитів у відділення пропонуємо використовувати можливості обслуговування нашими дистанційними каналами:

Для приватних клієнтів – Raiffeisen Online. Якщо ви ще не зареєстровані, встановити додаток та зареєструватися можна онлайн, перейшовши за цим посиланням.

Для бізнес-клієнтів – Raiffeisen Business Online.

Ми розраховуємо на ваші розуміння та підтримку.

Ваш Райффайзен Банк Аваль



Вас може зацікавити:

оформити картку студента, відкриття картки без відвідування банкусоздать онлайн карту, оформление зарплатной картыплатіжна картка для дитини, оформити карту голдкарта без комиссии, валютная карта visaфоп открытие счета, банк для фоппакет бизнес комфорт, link чатпослуги інтернет еквайрингу, стоимость торгового эквайрингаподключение эквайринга, валюта курс