У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції | Raiffeisen Bank Aval У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції #11 | Raiffeisen Bank Aval У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції #12 | Raiffeisen Bank Aval У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції #13 | Raiffeisen Bank Aval У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції #14 | Raiffeisen Bank Aval У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції #15 | Raiffeisen Bank Aval У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Серпня 2021

У клієнтів Райфу тепер більше часу для подачі заяв на валюто-обмінні операції

Маємо гарну новину для клієнтів Райффайзен Банку — юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Відтепер для них діє розширений регламент подання заяв на купівлю, продаж та обмін іноземної валюти для участі у торговельної сесії.

Зокрема, у клієнтів тепер є більше часу для подання заяв на здійснення операцій з іноземною валютою у Райфі:

- на купівлю валюти:

   Основний час з 9:00 до 12:00 в день купівлі валюти (за умови наявності гривневого еквіваленту і документів для здійснення операції) або до 15:00 напередодні дня купівлі валюти (якщо це перша операція за новим пакетом документів/ індикаторами НБУ).

   Додатковий час з 12:00 до 15:00*

- на продаж валюти:

   Основний часз 9:00 до 14:00. Додатковий часз 14:00 до 15:00*

- на обмін валюти

   Основний часз 9:00 до 13:00. Додатковий часз 13:00 до 15:00*

Звертаємо вашу увагу, що при поданні заяви у додатковий час банк не може гарантувати її виконання в той же день через наступні фактори:

  • виконання заяви може залежати від ситуації на міжбанківському валютному ринку України;
  • необхідність додаткової перевірки на боці банку, якщо ви здійснюєте першу операцію за контрактом або операція містить індикатори ризиковості;
  • необхідність попереднього погодження прийому заявки в торги з відповідальним менеджером із продажів форексних продуктів.

До того ж курс закриття заяви може відрізнятися від курсу закриття інших заявок, виконаних банком у торгівельній сесії першої половини поточного дня.

Повний пакет підтверджуючих документів (якщо його ще немає в Райфі) клієнту потрібно подати в банк за один робочий день до дня здійснення операції.

Відповіді на можливі запитання щодо нового сервісу обслуговування або інших питань з валютного регулювання можна отримати у Райфі за телефоном: 0 800 500 025.

* Надані пізніше заяви виконуються наступного операційного дня

#RaifNews