Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» | Raiffeisen Bank Aval Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» #11 | Raiffeisen Bank Aval Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» #12 | Raiffeisen Bank Aval Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» #13 | Raiffeisen Bank Aval Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» #14 | Raiffeisen Bank Aval Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» #15 | Raiffeisen Bank Aval Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Грудня 2021

Сертифікат на квартиру вручено переможниці акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!»

Щаслива переможниця акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!» отримала свій неймовірний подарунок – сертифікат на квартиру від Райфу на суму 1 450 000 грн.

Святкове вручення сертифікату відбулося 20 грудня. Щиро вітаємо переможницю Таїсію та бажаємо ще більше приємних сюрпризів!

Нагадаємо, що розіграш квартири* Райффайзен Банк провів у прямому ефірі 24 листопада серед тих своїх клієнтів, хто став учасниками акції «Райфкартку відкривайте – квартиру вигравайте!».

Для участі в цій акції потрібно було:

  1. Мати або оформити платіжну картку Райфкартка+ Visa Gold від Райфу.
  2. Протягом акції* здійснити цією карткою хоча б одну операцію з купівлі товарів чи оплати будь-яких послуг в торгівельній мережі або в інтернеті на суму від 500 грн одним чеком. Кожна така транзакція стала шансом перемогти в акції.

Цією можливістю скористалися так багато клієнтів Райфу, що банк побив світовий рекорд у random.org – майже 2,6 млн транзакцій було внесено в розіграш.

На цьому наші розіграші Райффайзен Банку не завершуються. Долучайтеся до нової акції «Райфкартку відкривате – Mitsubishi вигравайте». Можливо, саме ви отримаєте одну з двох новеньких автівок мрії від Райфу. Стати учасником акції просто, деталі на сайті банку.

* Під Райфкартка мається на увазі тарифна модель Райфкартка+. В акції брали участь клієнти, які замовили Райфкартку+ та здійснили розрахунки на загальну суму від 500 грн у період акції з 18.06.2021р. по 31.10.2021р. Під квартира мається на увазі сертифікат на придбання нерухомості на суму 1 450 000 гривень Ріелторської компанії «Золоті Ворота». Пропозиція діє на території України, крім АР Крим, Донецької та Луганської областей. Запис у Державному реєстрі банків про право на здійснення банківської діяльності  №10. Внесений до Державного реєстру банків 27.03.1992 р. за №94. Усі види банківських послуг. Деталі на raiffeisen.ua

#RaifNews