Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Листопада 2019

Семінар Incoterms 2020 для клієнтів Райффайзен Банку Аваль

Київ. 12 листопада. - Райффайзен Банк Аваль виступив співорганізатором семінару Incoterms 2020, що відбувся 11 листопада в Києві. Семінар було присвячено виходу нової редакції правил Incoterms 2020, які вступлять у дію з 1 січня 2020 року. Учасники обговорили зміни у правилах Incoterms 2020 у новій редакції, а також проблеми, з якими стикаються компанії, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю.

Організатором стала Німецько-українська промислово-торговельна палата, а спікером події - Микола Ларін, Голова ради Асоціації експортерів та імпортерів України, експерт у сфері міжнародної торгівлі.

 «Розуміння правил Incoterms, розподілу ризиків, витрат та обов'язків сторін під час постачання є важливим для ведення успішної торгової діяльності. Райффайзен Банку Аваль надзвичайно важливо допомогти учасникам ринку – нашим клієнтам та партнерам – завчасно підготуватися до нововведень в оновлених правилах Incoterms ще до набуття ними чинності. Правильний вибір і застосування базису Incoterms є критичним для управління ризиками фізичної втрати або пошкодження товару у процесі зовнішньоекономічної діяльності клієнтів. Тож, ми допомагаємо грамотно та ефективно використовувати переваги співпраці з Райффайзен Банком Аваль за напрямом торгового фінансування», – зазначила Катерина Шульга, начальник управління торгового фінансування департаменту обслуговування мультинаціональних компаній та торгового фінансування  Райффайзен Банку Аваль.

Для Райффайзен Банку Аваль семінар у Києві став першим у серії заходів по всій Україні, присвячених тематиці Incoterms.

Найближчим часом ще один практичний семінар Incoterms 2020 пройде у Львові. Клієнти Райффайзен Банку Аваль мають змогу відвідувати заходи безкоштовно за умови реєстрації на участь у них.

Отримати консультацію про інструменти торгового фінансування можна в Управлінні торгового фінансування АТ «Райффайзен Банк Аваль»: [email protected] або за телефонами (044) 495-41-23, (044) 495-42-11.