Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні | Raiffeisen Bank Aval Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні #11 | Raiffeisen Bank Aval Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні #12 | Raiffeisen Bank Aval Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні #13 | Raiffeisen Bank Aval Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні #14 | Raiffeisen Bank Aval Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні #15 | Raiffeisen Bank Aval Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Липня 2022

Рейтинги Райффайзен Банку оновлено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні

Рейтинговий комітет Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» прийняв 18 липня рішення щодо оновлення рейтингів АТ «Райффайзен Банк». Про це йдеться в повідомленні агентства.

Рейтинги банку оновлено агентством на високому рівні, як і в попередні періоди.

Довгостроковий кредитний рейтинг Райффайзен Банку за національною шкалою оновлено на рівні uaAAA, який підтверджує найвищу кредитоспроможність банку порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами.

Короткостроковий кредитний рейтинг Райфу оновлено за національною шкалою на рівні uaK1, що також свідчить про високу кредитоспроможність.

Рейтинг депозитів Райффайзен Банку підтверджено на рівні ua1 за шкалою РА «Стандарт-Рейтинг».

«Рейтинг  депозитів АТ «Райффайзен Банк» є найвищим за шкалою РА «Стандарт-Рейтинг», а довгостроковий та короткостроковий кредитні рейтинги банку – найвищими за національною рейтинговою шкалою», – зазначається у повідомленні агентства.

Рішення про оновлення рейтингів Райффайзен Банку було прийнято агентством на основі аналізу результатів роботи банку за 1 квартал 2022 року та даних його статистичної звітності за січень-червень 2022 року, а також особливої та регулярної інформації банку як емітента цінних паперів.

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» створено в Україні у жовтні 2010 року як дочірню структуру європейської рейтингової компанії GPRC “StandardRating”. У квітні 2012 року НКЦПФР включила РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) у реєстр уповноважених рейтингових агентств.