Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей | Raiffeisen Bank Aval Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей #11 | Raiffeisen Bank Aval Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей #12 | Raiffeisen Bank Aval Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей #13 | Raiffeisen Bank Aval Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей #14 | Raiffeisen Bank Aval Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей #15 | Raiffeisen Bank Aval Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
25 Травня 2021

Реєструйтеся на вебінар із фінансової грамотності від Райфу до Дня захисту дітей

Ще з дитинства у всіх нас є мрії – новий велосипед або модний гаджет. На вебінарі з фінансової грамотності ми розкажемо, що отримати бажане можна не тільки в подарунок від батьків, а й шляхом власних заощаджень.

Коли слід задуматися про ведення власного бюджету? Ми вважаємо, що з дитинства! Адже ще тоді гроші нам дарують, дають на кишенькові витрати тощо. І, відповідно, ми можемо їх заощаджувати або витрачати.

До Дня захисту дітей, Райф проводить вебінар із фінансової грамотності для дітей та підлітків на тему: «Як заощадити на мрію?».

Реєструйте своїх дітей, щоб вони дізналися про доходи, витрати та заощадження, правила поведінки з грошима, ведення власного бюджету та навіть способи заробити.

Вік учасників: від 9 років.

Дата: 2 червня, середа.

Час: 17:00-18:00.

Форма реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCexcbdcsNqCVpIjZGcdFPjeDu6IteMX4cCd2NlehwaYd35g/viewform

Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена.

FUN картка – це платіжна картка для вашої дитини для розрахунків та навчання фінграмотності. Картка випускається на ім’я дитини віком від 6 до 18 років до карткового рахунку одного з батьків. Спеціальна програма лояльності та крутий мобільний додаток «FUNкартка» зроблять фінансове життя вашої дитини цікавим та захоплюючим. 

#RaifNews