РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія | Raiffeisen Bank Aval РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія #11 | Raiffeisen Bank Aval РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія #12 | Raiffeisen Bank Aval РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія #13 | Raiffeisen Bank Aval РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія #14 | Raiffeisen Bank Aval РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія #15 | Raiffeisen Bank Aval РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
17 Березня 2022

РБІ розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія

Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБI) - це універсальна банківська група, яка здійснює фінансову діяльність на ринках 13 країн Центральної та Східної Європи.

Війна в Україні має нищівні наслідки для народу та економіки країни. Наші думки та підтримка спрямовані на усіх людей, чиї життя трагічно змінилися назавжди в результаті цієї війни.

“Ця безпрецедентна ситуація змушує РБI  переглянути нашу позицію в Росії. Таким чином, ми  розглядаємо всі стратегічні можливості щодо майбутнього АТ Райффайзенбанк Росія, в тому числі ретельний спланований вихід з АТ Райффайзенбанк в Росії,” заявив голова правління РБI Йоханн Штробль.

РБI та дочірні банки продовжуватимуть роботу у відповідності до місцевого та міжнародного законодавства щодо санкцій, вимог фінансових ринків, що змінюються, та у відповідності до кодексу професійної поведінки.

Дочірні банки РБI є самодостатні в фінансуванні, добре капіталізовані, а також мають незначну частку транскордонного фінансування в Росії. У нас є зобов’язання  перед нашими співробітниками та клієнтами. Група РБI робить все можливе, щоб  їх підтримати, а також надати гуманітарну допомогу.

* * * * *

РБІ вважає Австрію, де він є одним з провідних корпоративних та інвестиційних банків, а також країни Центральної та Східної Європи своїми основними ринками. Дочірні банки присутні на 13 ринках регіону. Додатково, до Групи РБІ входять численні інші фінансови установи, такі як лізінгові компанії, компанії по управлінню активами, а також M&A компанії.

Близько 46,000 співробітників обслуговують 19 мільйонів клієнтів у приблизно 1,800 мережевих відділеннях, з яких більша частина знаходиться в країнах Центральної та Східної Європи.  Акції РБІ котуються на Віденській біржі цінних паперів. Австріїські регіональні банки Райффайзен Ландесбанкен володіють близько 58.8 відсотків акцій, решта знаходиться у вільному продажі. У Австрійській Группі Райффайзен, РБІ є центральною установою для регіональних банків Райффайзен Ландесбанкен та іншіх афілійованих кредитних установ.

Для отримання подальшої інформації будь ласка звертайтесь до:

Інгрід Дітц  (+43-1-71 707-6055, [email protected]) або

Крістоф Данц (+43-1-71 707-1930, [email protected]

http://www.rbinternational.com