Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Лютого 2019

Райффайзен Банк Аваль — у ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року

Київ. 12 лютого. — Райффайзен Банк Аваль увійшов до ТОП-20 найкращих роботодавців країни 2018 року за результатами дослідження Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Під час цього дослідження організатори вивчали думку респондентів, аби визначити, що цінують пошукачі в роботодавцеві, на що звертають увагу, обираючи компанію, та хто з роботодавців є найпривабливішим на ринку праці. Враховувалися думки і тих, хто шукає роботу, і експертів у співвідношенні ваги оцінки 60/40.

Як зазначає HeadHunter, при оцінюванні роботодавців експерти враховували прозорість та соціальну відповідальність бізнесу, рівень зрілості HR-функції у компанії, розвиненість системи навчання і корпоративної культури, репутацію роботодавця, соціальні гарантії для працівників, турботу роботодавця про працівників, їх залученість у бізнес.

У свою чергу пошукачі відзначають, що при виборі компанії-роботодавця звертають увагу на стабільність компанії, корпоративну культуру та соціальну відповідальність, розташування офісу, цінують наявність іноземних інвестицій/міжнародного капіталу, враховують відгуки про компанію у відкритих джерелах, зважають на галузь бізнесу та його популярність тощо.

Це вже не перша відзнака для Райффайзен Банку Аваль як кращого роботодавця в Україні. Так, зокрема, наприкінці 2017 року HeadHunter Україна також називав наш банк однією з 20 найкращих компаній-роботодавців країни.

З нами кращі стають сильнішими!