Райф у Топ-25 кращих роботодавців України | Raiffeisen Bank Aval Райф у Топ-25 кращих роботодавців України #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф у Топ-25 кращих роботодавців України #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф у Топ-25 кращих роботодавців України #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф у Топ-25 кращих роботодавців України #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф у Топ-25 кращих роботодавців України #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф у Топ-25 кращих роботодавців України #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф у Топ-25 кращих роботодавців України #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
09 Березня 2023

Райф у Топ-25 кращих роботодавців України

Банк також у лідерах серед банків України.

Райффайзен Банк як роботодавець продемонстрував суттєву позитивну динаміку. За результатами дослідження EY «Найкращий роботодавець – 2022» Райф піднявся аж на 18 позицій у рейтингу на основі незалежних згадувань серед усіх компаній (понад 500), посівши 22 сходинку на думку професіоналів та кандидатів із досвідом роботи.

Такий неймовірний результат є наслідком послідовної роботи менеджменту банку, всебічної та потужної підтримки співробітників під час першого року повномасштабного вторгнення. У 2022 році банк активно займався евакуацією – більш ніж 5 000 співробітників та їхніх сімей було евакуйовано, регулярно надавалась фінансова підтримка співробітникам, які постраждали від воєнних дій, постійно працювали програми wellbeing з фокусом на фізичне та ментальне здоров’я, банк підтримує мобілізованих співробітників.

Команда банку об’єдналась задля єдиної мети – тримати оборону на фінансовому фронті. Райф підтримував 2,9 млн своїх клієнтів у відділеннях та онлайн, надавав фінансування вітчизняному бізнесу, серед численних благодійних ініціатив варто згадати про 5 млн євро на підтримку Українського Червоного Хреста та 1 млн євро KSE Foundation на облаштування укриттів у школах.

Для формування рейтингу компанія EY опитала більш ніж 1000 кандидатів із досвідом роботи від двох років з різних галузей, які знаходяться в Україні і за кордоном. Відповідно до методології дослідження EY, респонденти незалежно вказували 3 компанії, які є привабливими роботодавцями для них, а також обирали зі списку компанії, які потенційно цікаві їм як роботодавці. Вони також зазначали фактори привабливості цих роботодавців, в тому числі, окремі складові турботи про співробітників. Всього респонденти цьогорічного опитування незалежно згадали понад 500 компаній різних галузей.

#Райф_разом_з_Україною