Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» | Raiffeisen Bank Aval Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
01 Вересня 2021

Райф приєднався до благодійної акції «Монетки дітям»

Райф виступив партнером благодійної акції «Монетки дітям», ініційованої Національним банком України та Благодійним фондом «Таблеточки». Ця акція має допомогти зібрати по всій Україні монети номіналом 25 копійок – вони вже виведені з обігу, але ще можуть бути використані для допомоги онкохворим дітям.

Із 1 до 30 вересня  кожен охочий може долучитися до цієї акції – принести монети номіналом 25 копійок у будь-яке з відділень Райффайзен Банку по всій Україні та перерахувати їх на користь  БФ «Таблеточки». Такі зарахування будуть здійснюватися Райфом без комісії.

«Українці досі тримають у себе 1,5 мільярда монет номіналом 25 копійок. Це близько 400 мільйонів гривень. Цими монетами вже неможливо скористатися. Вони можуть роками лежати по скарбничках, кишенях та на полицях, а можуть уже зараз рятувати життя дітям. Давайте разом зберемо ці монети на лікування онкохворих дітей», — закликав на презентації благодійної акції голова Національного банку України Кирило Шевченко.

«Райффайзен Банк як уповноважений банк прийматиме виведені з обігу монети та купюри ще два роки. Та протягом вересня 2021 року ми запрошуємо всіх небайдужих долучитися до доброї справи – допомогти важкохворим дітям. Адже ми в Райфі переконані: гроші мають працювати, а не залежуватись у кишенях. У даному випадку – кожна ваша монетка може допомогти врятувати дитяче життя», — зазначив Віктор Гаркуша, директор департаменту грошового обігу, інкасації коштів та перевезення валютних цінностей Райфу.

Організатори акції очікують, що основною рушійною силою стануть школярі, які долучаться своїми монетками зі скарбничок. «Сьогодні ми не можемо залишатися осторонь соціальних проблем. Особливо важливо залучати дітей до допомоги іншим. Завдання дорослих – показати дітям, як можна допомагати тим, кому це потрібно. Навчити дітей бути відповідальними та чуйними зараз і в майбутньому. Ця акція – чудовий привід поговорити з дітьми про те, що в житті бувають різні ситуації, що є ті, кому ми можемо допомагати легко і швидко», – зазначила засновниця Благодійного фонду «Таблеточки» Ольга Кудіненко.

Давайте разом робити добрі справи. Так простіше.

#RaifCare