Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney | Raiffeisen Bank Aval Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
14 Липня 2021

Райф отримав свою 10 відзнаку кращого банку в Україні від Euromoney

Авторитетний журнал Euromoney оголосив сьогодні, 14 липня, кращі банки в рамках премії Euromoney Awards for Excellence 2021. Традиційно серед кращих – банки групи Райффайзен Банк Інтернаціональ.

Райффайзен Банк, зокрема, став кращим банком в Україні вже вдесяте та 5-ий рік поспіль за версією Euromoney. Такі відзнаки додають натхнення на нові зміни та покращення для клієнтів банку.

Нагороди Awards for Excellence було запроваджено у 1992 році, і вони були першими у своєму роді в глобальній банківській індустрії.  У 2021 році Euromoney отримав рекордну понад 1000 заявок від банків у рамках своїх програм нагородження, які передбачали вручення понад 50 регіональних нагород та визнання кращих банків у більш ніж 100 країнах.

Журнал Euromoney було засновано у 1969 році  для висвітлення тем відновлення міжнародних ринків капіталу.  Євроринок, який ліг в основу назви журналу, є попередником сьогоднішніх основних світових ринків капіталу. Euromoney, який інформував про цей ринок і його зростання, у ході цього процесу став  провідним журналом у світі оптового фінансування, його інституцій та користувачів.

З початку 2021 року кращим банком країни Райффайзен Банк визнавали й багато інших міжнародних та українських рейтингів – за версією видання EMEA Finance, порталів Mind і «Мінфін», журналів «Гроші» і «Фокус», компаній «Фінансовий клуб» і YouControl.

#RaifNews