Райф очолив рейтинг надійності українських банків | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг надійності українських банків #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф очолив рейтинг надійності українських банків #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг надійності українських банків #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг надійності українських банків #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг надійності українських банків #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг надійності українських банків #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг надійності українських банків #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
18 Березня 2021

Райф очолив рейтинг надійності українських банків

Райффайзен Банк Аваль знову став найкращим – цього разу він очолив рейтинг надійності українських банків, складений журналом «Фокус» за результатами 2020 року.

«Фінансовий сектор потрапив під удар коронакризи, але загалом він упорався з викликами і знову готовий кредитувати економіку», — зазначають укладачі рейтингу.

Райф, зокрема, став за підсумками минулого року одним із найприбутковіших банків країни. Його особливі результати «Фокус» відзначає також у значному прирості залучених коштів фізосіб та нарощенні чистих активів.

Для проведення цього дослідження використовували пʼять основних показників фінустанов: частка власного капіталу у залучених коштах, коефіцієнт мультиплікатора капіталу, частка власного капіталу в активах, частка депозитів у сумарних зобов’язаннях, репутація власників банку.

У рейтинг «Фокусу» потрапили 25 роздрібних українських банків.

Райффайзен Банк Аваль зберігає позиції найкращого на ринку – таким його називають і українські, і міжнародні експерти. З початку 2021 року кращим банком країни його визнано у низці українських рейтингів – за версією порталів «Мінфін» і Mind, журналу «Гроші» та компаній «Фінансовий клуб» і YouControl. У 2020 році Райф було названо кращим банком в Україні впливовими міжнародними виданнями The Banker, Global Finance, EMEA Finance та Euromoney та численними українськими рейтингами.  

#RaifNews