Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
09 Серпня 2019

Під час LvivMozArt у Львові відбувся урочистий прийом для клієнтів Райффайзен Банку Аваль

Київ. 9 серпня. — Райффайзен Банк Аваль зібрав понад 250 клієнтів та партнерів на бізнес-зустрічі та урочистому прийомі з нагоди мистецького заходу – фестивалю класичної музики LvivMozArt, де банк виступив партнером.

Програма зустрічі передбачала мистецьку творчу панельну дискусію за участю Володимира Лавренчука, голови правління Райффайзен Банку Аваль, Оксани Линів, відомої української диригентки та засновниці LvivMozArt, та Абраама Броди – всесвітньовідомого музиканта та мультиінструменталіста. На економічно-інноваційну тематику із гостями спілкувалися професор Київської школи економіки Олеся Верченко та директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства та продажів Райффайзен Банку Аваль Руслан Співак.

По-справжньому феєричним стало завершення дня Райффайзен Банку Аваль на LvivMozArt завдяки виступу в історичному «Трамвайному Депо» Абраама Броди з новою програмою Crossings. Цей музикант, до речі, має українське коріння, а за версією Нью-Йоркського радіо він входить у топ-10 сучасних артистів.

«Висловлюємо щиру подяку за запрошення та можливість взяти участь у заході Райффайзен Банку Аваль в рамках фестивалю LvivMozArt, — поділилася своїми враженнями Галина Котовські, керівник Австрійського Торгового офісу. — Було дуже приємно стати учасником події, у якій поєдналися бездоганна організація з витонченим смаком, що створили особливу атмосферу для спілкування та відпочинку. Бажаємо вам такої ж успішної реалізації ділових та креативних планів у майбутньому!».

Творча атмосфера та неформальне спілкування об’єднали партнерів та друзів Райффайзен Банку Аваль. Подія стала важливою платформою для налагодження нових зв’язків  та обговорення майбутніх ціннісних проектів.

Райффайзен Банк Аваль традиційно підтримує українські проекти в сфері спорту, музичного та театрального мистецтва, книговидання. Спонсорська підтримка на такі проекти надається банком по всій Україні. Інвестуючи в них, банк вносить свій посильний вклад у розвиток науки, культури, мистецтва, а також підвищення добробуту українських громадян.