Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу | Raiffeisen Bank Aval Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
04 Квітня 2022

Отримайте державну допомогу на картку єПідтримка від Райфу

Внутрішні переселенці, які були вимушені залишити свою домівку та переїхати в інший населений пункт України, зможуть отримати матеріальну допомогу на картку єПідтримка від Райффайзен Банку.

Як отримати допомогу?

1 етап. Станьте на облік та отримайте довідку про взяття на облік ВПО (внутрішньо переміщені особи). Подайте заявку особисто у органи соціального захисту населення (УСЗН), ЦНАПу, виконавчих органів міських, районних у містах (у разі утворення) рад, уповноваженої особи виконавчого органу сільської, селищної, міської ради. Або дистанційно у застосунку Дія за наявності закордонного паспорта громадянина України або ID картки (запуск незабаром).

2 етап. Оформіть безкоштовно картку єПідтримка в Райфі (якщо не відкривали раніше, банк планує відкрити автоматично всім своїм клієнтам).

3 етап. Подайте заявку на отримання допомоги особисто у органи місцевого самоврядування або у застосунку Дія (запуск незабаром). У заяві потрібно зазначити реквізити рахунку IBAN.  Щоб дізнатися реквізити, зайдіть у  додаток Raiffeisen Online, на головному екрані оберіть потрібну картку, натисніть «Деталі», а потім «Переглянути реквізити».

Хто може отримати допомогу?

Громадяни України, іноземці або особи без громадянства, які перебувають на території України на законних підставах та мають право на постійне проживання в Україні, які внутрішньо перемістились по Україні (далі – ВПО). Детальніше можна ознайомитися у постанові Кабінету Міністрів України.

Яка сума щомісячної допомоги?

  • для осіб з інвалідністю та дітей (до 18 років) — 3 000 гривень;
  • для інших осіб — 2 000 гривень.

Допомогу починають видавати з місяця звернення на період введення воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування кожній внутрішньо переміщеній особі.

Допомога виплачується за повний місяць незалежно від дати звернення за її наданням та дати припинення чи скасування воєнного стану.

Як в Райфі отримати картку єПідтримка?

  • Очікуйте на автоматичне відкриття картки в Raiffeisen Online, якщо ви вже користуєтеся послугами Райффайзен Банку та не мали раніше картки єПідтримка.
  • Зателефонуйте в Інформаційний центр для оформлення картки дистанційно. Телефони Інфоцентру: 0-800-500-500 і 0-800-400-504 (безкоштовно), 521 з Vodafone (безкоштовно), 044-490-88-88 (за тарифами вашого оператора), +38-044-354-14-34 (для дзвінків з-за кордону, безкоштовні дзвінки зі Skype).
  • Напишіть у чат в Raiffeisen Online (опрацювання заявки може зайняти певний час).

Як користуватися карткою?

Після зарахування коштів від держави ви можете користуватись ними за потреби.

Карткою єПідтримка від Райфу ви можете сплачувати за будь-що – продукти, ліки перераховувати на допомогу тощо.