Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти | Raiffeisen Bank Aval Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти #11 | Raiffeisen Bank Aval Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти #12 | Raiffeisen Bank Aval Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти #13 | Raiffeisen Bank Aval Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти #14 | Raiffeisen Bank Aval Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти #15 | Raiffeisen Bank Aval Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Червня 2020

Онлайн дешевше – акційна пропозиція від Mastercard та Нової пошти

Сплачувати за посилки онлайн – це і зручно, і приємний тариф.

Власники платіжних карток Mastercard від Райффайзен Банку Аваль можуть скористатися спеціальною пропозицією – фіксованим тарифом для післяплат*.

При оплаті за посилки у мобільному додатку «Нова Пошта» або через особистий кабінет на сайті novaposhta.ua сплачується фіксований тариф – лише 20 грн (звичайна вартість – 20 грн+2% від суми переказу).

Скористатися цією пропозицією можуть фізичні особи – одержувачі посилок, які здійснюють грошовий переказ на користь відправника посилки. Для цього вам потрібно зайти у мобільний додаток або особистий кабінет «Нова Пошта» та оплатити грошовий переказ із використанням гаманця Masterpass. Оплату можна проводити зареєстрованою у гаманці карткою будь-якої міжнародної платіжної системи.

Акція поширюється лише на онлайн-оплати, при оплаті у відділеннях вартість послуги не змінилася. Акція діє з 13 травня по 30 червня 2020 р. на всій території України, за винятком території проведення ООС і тимчасово окупованої території.

Офіційні правила акції – на сайті mastercard.ua

*Під післяплатою мається на увазі послуга «Грошовий переказ»

#RaiffeisenHot