Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів | Raiffeisen Bank Aval Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів #11 | Raiffeisen Bank Aval Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів #12 | Raiffeisen Bank Aval Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів #13 | Raiffeisen Bank Aval Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів #14 | Raiffeisen Bank Aval Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів #15 | Raiffeisen Bank Aval Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
05 Квітня 2021

Олександр Писарук очолив рейтинг найкращих фінансових лідерів

Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банку Аваль, очолив рейтинг «25 лідерів фінансових ринків» за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших».

У рейтинг увійшли ті, хто має значний вплив на фінансові ринки країни: керівники банків, страхових компаній та фінансових компаній небанківського сектору.

Розмістивши керівника Райфу на 1 місці, укладачі рейтингу відзначили майже 30-річний досвід Олександра: в різний час він займав керівні посади в провідних міжнародних банках, а також в Національному банку України та Міжнародному валютному фонді.

Ставши головою правління Райффайзен Банку Аваль у 2019 році, Олександр Писарук має за мету за п’ять років перетворити банк в найтехнологічніший на ринку, нагадує видання. При цьому банк залишається одним із найприбутковіших в Україні.

Райффайзен Банк Аваль зберігає позиції найкращого на ринку – таким його називають і українські, і міжнародні експерти. З початку 2021 року кращим банком країни його визнано у низці українських рейтингів – за версією порталів «Мінфін» і Mind, журналів «Фокус» та «Гроші», компаній «Фінансовий клуб» і YouControl. У 2020 році Райф було названо кращим банком в Україні впливовими міжнародними виданнями The Banker, Global Finance, EMEA Finance та Euromoney та численними українськими рейтингами. 

#RaifNews