Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Червня 2020

Найнадійніші депозити – вже традиційно у Райффайзен Банку Аваль

Наш банк знову очолив рейтинг РА «Стандарт Рейтинг».

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки свого вже двадцять дев’ятого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». Укотре рейтинг очолив Райффайзен Банк Аваль, що стало ще одним свідченням надійності збереження та примноження коштів наших клієнтів.

Згаданий рейтинг складено на основі результатів діяльності українських банків у 1 кварталі 2020 року. Учасниками щоквартального рейтингу РА «Стандарт-Рейтинг» цього разу стали 56 українських банків.

У своєму коментарі рейтингове агентство зазначає, що, зокрема, Райффайзен Банк Аваль за перші три місяці отримав чистий прибуток у сумі 1,036 млрд грн. Станом на 1 квітня 2020р. частка NPL в кредитному портфелі банку становила всього 6,82%, що «як і раніше, в рази менше середньо ринкового показника рівня NPL в кредитному портфелі банків. За перший квартал частка NPL в кредитному портфелі банку зменшилась».

Райффайзен Банк Аваль залишається одним із лідерів на українському ринку за обсягом залучених коштів фізичних осіб. Він пропонує депозитні вклади у гривні, доларах США та євро до запитання чи терміном на 1, 2, 3, 6 та 12 місяців зі зручною для клієнта виплатою відсотків (наприкінці терміну чи щомісяця, з можливістю капіталізації відсотків) та можливістю поповнення депозиту (готівкою чи безготівково через Інтернет-банкінг Raiffeisen Online, термінали самообслуговування або постійним дорученням на поповнення вкладу) і багатьма іншими перевагами. Ставки за строковими депозитними договорами не змінюються протягом усього терміну їхньої дії.

Детальніше про депозитні програми Райффайзен Банку Аваль.

#RaiffeisenNews