Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України | Raiffeisen Bank Aval Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України #11 | Raiffeisen Bank Aval Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України #12 | Raiffeisen Bank Aval Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України #13 | Raiffeisen Bank Aval Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України #14 | Raiffeisen Bank Aval Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України #15 | Raiffeisen Bank Aval Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
23 Листопада 2021

Найкращі роботодавці 2021 року: Райффайзен Банк лідирує серед банків України

Соціально-політичний український журнал Фокус склав рейтинг найкращих роботодавців 2021 року. 

Розглянуто 13 галузей, що становлять, на думку видання, основу економіки України. У рамках кожної галузі було відібрано від п'яти до восьми компаній із всеукраїнським охопленням та працевлаштуванням від 400 і більше осіб.

Список компаній розіслали для оцінки провідним експертам у сфері працевлаштування, бізнесу та підбору персоналу. В результаті опитування підраховано підсумкові бали щодо кожного підприємства та проранжовані в рамках кожної галузі. 

Райффайзен Банк – роботодавець номер один у банківському секторі. У листопаді 2021 року фінустанова відкрила понад 100 вакансій у різних регіонах — як для банківських працівників, так і для програмістів. Здобувачів залучають перспективою професійного та кар'єрного зростання, можливістю обміну досвідом із закордонними колегами з банків групи "Райффайзен" в інших країнах, преміями та бонусами до зарплати, медичною страховкою, тренажерним залом, курсами англійської мови, тренінгами. 

Загалом на українському ринку банки у 2021 році прибуткові. Це не могло не вплинути на політику установ щодо персоналу — багато хто підвищив зарплати. Як і в 2020 році, банки наголошують на діджиталізацію. Тому вони активно шукають IT-фахівців. 

Стаття: https://focus.ua/ukraine/497989-rejting-luchshih-rabotodatelej-ukrainy-2021