Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем | Raiffeisen Bank Aval Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем #11 | Raiffeisen Bank Aval Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем #12 | Raiffeisen Bank Aval Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем #13 | Raiffeisen Bank Aval Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем #14 | Raiffeisen Bank Aval Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем #15 | Raiffeisen Bank Aval Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Травня 2022

Майже 1 млн грн на BORSCH від Райфу і його клієнтів допоможуть українцям бути з борщем

За місяць участі Райффайзен Банку у благодійній ініціативі BORSCH вдалося зібрати близько 0,9 млн грн – 0,5 млн грн перерахував банк та ще близько 0,4 млн грн його клієнти через додаток Raiffeisen Online.

Ці донати допомагають постраждалим від дій агресора домогосподарствам забезпечити себе та країну овочами. Закуповується насіння овочів так званого «борщового набору» — капусти, моркви, цибулі, буряку, картоплі та інших овочевих культур – та передається домогосподарствам у Сумській, Чернігівській, Київській, Харківській, Дніпропетровській та інших областях.

«Через російську агресію домогосподарства на звільнених територіях втратили, у тому числі, і насіння овочів. До того ж в усіх куточках країни українці намагаються посадити більше, ніж зазвичай, аби мати городину для себе та інших. BORSCH стала однією з тих ініціатив, яка допомагає постраждалим із посадковим матеріалом. Ми як лідер за обслуговуванням агро, звичайно ж, підтримали BORSCH», — зазначила Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Райфу.

«Я народився в Чернігівській області, в дуже маленькому селі. Знаю, що таке борщ: не тільки, як його варити, але й як виростити необхідні продукти для борщу. На жаль, Чернігівська, як і багато інших областей, дуже сильно постраждали від російської навали, — розповідає Алекс Ліссітса, автор ініціативи*. — Тому я стартував ініціативу BORSCH: з метою дати можливість сім’ям виростити необхідні продукти на своїх городах. Мова йде здебільшого про цибулю, про моркву, про буряк, про картоплю – про так званий «борщовий набір».

Завдяки підтримці партнерів – як окремих небайдужих, так і цілих компаній, як, наприклад, Райффайзен Банк, – ініціатива BORSCH з кожним днем охоплює все більше українців.

Вже понад 70 000 домогосподарств отримали насіння та засівають городи овочами борщового набору. А отже, понад 70 000 родин знають, що матимуть врожай та зможуть поставити на родинній стіл справжній український борщ. Ми продовжуємо допомагати. Ще дуже багато господарств отримають своє насіння – і ще більше городів будуть засіяні та здобрені завдяки партнерам ініціативи».

Як допомогти закупити насіння овочів господарствам звільнених областей:

Швидко зробити платіж можна у додатку Raiffeisen Online:

          1. У особистому кабінеті оберіть розділ «Платежі/ Допомога українцям».

          2. Натисніть на «Благодійна допомога BORSCH» та зробіть платіж.

Переказати пожертви в українських гривнях можна також за наступними реквізитами:

Отримувач: Громадська організація «Ленд Клуб»
ЄДРПОУ 40977934
МФО 380805, в АТ «Райффайзен Банк» в м. Києві
Р/р UA753808050000000026000733074
Адреса: 01032, вул. Жилянська, 149, м. Київ, Україна
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (BORSCH)

* BORSCH – благодійна ініціатива Алекса Ліссітси,  реалізується у співпраці з асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та громадською організацією «Ленд Клуб» за інформаційної підтримки Destra Marketing та AgroPortal.ua.

#Разом_з_Україною