Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» #11 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» #12 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» #13 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» #14 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» #15 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Вересня 2019

Команда Райффайзен Банку Аваль стала найчисленнішою на флешмобі «Велосипедом на роботу»

Київ. 19 вересня. — Сьогодні, напередодні Всесвітнього дня без авто, що проходить 22 вересня, відбувся всеукраїнський флешмоб «Велосипедом на роботу». Організатором заходу виступила ГО «Асоціація велосипедистів Києва U-Cycle».

Незважаючи на прохолодну осінню погоду, мешканці столиці зранку відправилися з різних куточків міста до своїх офісів на персональному двоколісному транспорті – велосипеді. Серед них були і працівники Райффайзен Банку Аваль.

Перед роботою поціновувачі екологічного транспорту зібралися на Майдані Незалежності, щоб випити кави та обговорити останні новини. Коли ж всі зібралися, організатори провели конкурс, за підсумками якого нагородили учасників у двох номінаціях: «За найкращий діловий лук» та «За найчисельнішу корпоративну команду». Саме в останній номінації команді Райффайзен Банку Аваль вдалося отримати перемогу.

Флешмоб «Велосипедом на роботу» став для працівників банку гарною традицією, що допомагає популяризувати серед жителів Києва велосипед як вид транспорту.