Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА | Raiffeisen Bank Aval Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА #11 | Raiffeisen Bank Aval Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА #12 | Raiffeisen Bank Aval Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА #13 | Raiffeisen Bank Aval Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА #14 | Raiffeisen Bank Aval Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА #15 | Raiffeisen Bank Aval Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
07 Травня 2020

Клієнти Райффайзен Банку Аваль отримали дистанційний канал спілкування з УНІКА

Усім нашим клієнтам, які у відділеннях Райффайзен Банку Аваль придбали страхову програму від нещасного випадку «Впевненість 24/7» від страхової компанії УНІКА, став доступним чат-бот myUNIQA у месенджерах Viber та Telegram.

Цей канал спілкування є особливо актуальним, враховуючи обставини карантину, пов’язаного з вірусом COVID-19, та необхідність дотримуватися усіх заходів безпеки.

Відтепер у разі настання нещасного випадку клієнту не потрібно приходити у відділення банку або офіс УНІКА для передачі документів на виплату, також не потрібно відсилати оригінали документів поштою. УНІКА приймає копії документів в електронному вигляді (фото, скан) через чат-бот myUNIQA.

При настанні нещасного випадку клієнту необхідно повідомити страхову компанію про страхову подію по телефону, після чого оператор відправляє смс з номером справи та посиланням на чат-бот. Клієнт переходить в чат-бот, прикріпляє необхідні документи та додає реквізити для перерахування страхової виплати.

Страхова компанія «УНІКА» працює по проекту страхування від нещасного випадку з Райффайзен Банком Аваль із 2015 року, за час співробітництва послугою скористалося більш ніж 285 тис. клієнтів.

#РайффайзенІнфо