Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи | Raiffeisen Bank Aval Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи #11 | Raiffeisen Bank Aval Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи #12 | Raiffeisen Bank Aval Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи #13 | Raiffeisen Bank Aval Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи #14 | Raiffeisen Bank Aval Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи #15 | Raiffeisen Bank Aval Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
05 Травня 2020

Із 12 травня районні відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до 5-денної роботи

Шановні клієнти, ми уважно відслідковуємо перегляд обмежувальних заходів, введених на час карантину, і вже готуємося до відновлення звичайного режиму роботи наших відділень.

Будь ласка, зверніть увагу, що з 12 травня усі наші районні відділення повертаються до п’ятиденного графіка роботи (понеділок – п’ятниця). Але вони все ще працюватимуть за скороченим графіком: із 9:00 до 15:00 (перерва – 12:00 -13:00) та з обов’язковим попереднім записом на обслуговування у відділенні.

Відділення в обласних центрах та містах Київ, Біла Церква, Калуш, Кам’янське, Кривий Ріг і Павлоград продовжать працювати із понеділка по п’ятницю зі скороченим графіком із 10:00 до 16:00 (перерва – 13:00-14:00). Для обслуговування у них також потрібен попередній запис.

Для попереднього запису на обслуговування у будь-якому з наших відділень телефонуйте, будь ласка, в наш Інформаційний центр по спеціальному номеру телефона: 0 800 501 900 (безкоштовно в  межах України).

Нагадуємо, що вхід у відділення банку дозволяється лише клієнтам у захисних масках. Відвідувачам необхідно очікувати своєї черги на вулиці з дотриманням безпечної відстані не менш ніж 1,5-2 м один від одного.

Зверніть увагу на обмеження кількості відвідувачів у приміщенні відділення: не більш ніж 3-5 осіб одночасно та на безпечній відстані 1,5-2 м один від одного.

Ви можете помітити зміни у графіку роботи відділень – ми робимо додаткові технічні перерви для дезінфекції та провітрювань приміщень.

Також просимо вас якнайбільше використовувати можливості обслуговування нашими дистанційними каналами:

#РайффайзенІнфо