EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ | Raiffeisen Bank Aval EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ #11 | Raiffeisen Bank Aval EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ #12 | Raiffeisen Bank Aval EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ #13 | Raiffeisen Bank Aval EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ #14 | Raiffeisen Bank Aval EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ #15 | Raiffeisen Bank Aval EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Квітня 2020

EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ – кращий банк у ЦСЄ

  • Global Finance та EMEA Finance відзначили численними нагородами РБІ та банки Групи
  • РБІ отримав звання «Кращий банк у ЦСЄ» 13-ий раз від Global Finance  і вп’яте поспіль від EMEA Finance
  • Райффайзен Банк Аваль названий «Кращим банком в Україні»
  • Усі банки мережі РБІ отримали нагороди від EMEA Finance

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) отримав численні нагороди від видань Global Finance та EMEA Finance. Журнал Global Finance визнав РБІ «Кращим банком у Центральній та Східній Європі» у рамках нагородження найкращих банків світу The World's Best Banks 2020. РБІ отримує таке звання від цього фінансового видання уже 13-ий раз, починаючи з 2004 року.

Як повідомлялося раніше, Райффайзен Банк Аваль цьогоріч знову отримав від Global Finance нагороду «Кращий банк в Україні».

У рамках нагородження  кращих банків у Європі (Europe Banking Awards 2019) виданням EMEA Finance, РБІ загалом отримав 23 нагороди.  Журнал присвоїв РБІ звання «Кращий банк у ЦСЄ та СНД» п’ятий раз поспіль.

EMEA Finance також визнав Райффайзен Банк Аваль «Кращим банком в Україні». 

Голова правління банку Олександр Писарук зазначив: «Для нашого банку це велика честь вкотре отримати таку престижну нагороду, що є підтвердженням правильно обраної стратегії розвитку, стабільності нашого бізнесу, якості наших продуктів і послуг, спрямування на інновації. У ці непрості часи ми докладаємо максимум зусиль для забезпечення безперебійної роботи банку та покращення онлайн-сервісів, дбаючи про безпеку наших клієнтів. Продовжуємо успішно долати виклики сьогодення».  

EMEA Finance також визнав РБІ «Кращим банком в Австріїі» і кращими у своїх країнах дочірні банки РБІ у Білорусі, Боснії та Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщині, Косово, Румунії, Сербії та Словаччині.

Банки мережі РБІ в Албанії та Росії визнано «Кращими іноземними банками».

Крім того, журнал EMEA Finance назвав банки РБІ в Австрії, Білорусі, Чеській Республіці та Румунії «Кращими інвестиційними банками».

Дочірні банки в Болгарії, Словаччині, Чеській Республіці та Угорщині отримали нагороду як кращі приватні банки у своїх країнах, а компанія Raiffeisen Capital Management – як краща компанія з управління активами в Австрії.  

«Ці нагороди, а особливо частота, з якою нам їх вручають, багато значать для нас.  Вони свідчать про правильність нашого стратегічного спрямування, а також про якість наших продуктів  та відданість справі й професіоналізм наших працівників», – сказав Голова  правління РБІ Йоганн Штробль.