ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ | Raiffeisen Bank Aval ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ #11 | Raiffeisen Bank Aval ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ #12 | Raiffeisen Bank Aval ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ #13 | Raiffeisen Bank Aval ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ #14 | Raiffeisen Bank Aval ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ #15 | Raiffeisen Bank Aval ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
31 Серпня 2020

ЄБРР і Райффайзен Банк Аваль підтримують українського дистриб’ютора ЗНГ

  • Кредит 440 млн грн від Райффайзен Банку Аваль, підтриманий в рамках Програми розподілу ризиків ЄБРР
  • Фінансування потреб в оборотному капіталі
  • Проект підтримує нішевого дистриб’ютора пального, який обслуговує в основному МСП

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Райффайзен Банк Аваль підтримують діяльність компанії «Надежда» – українського оптово-роздрібного дистриб’ютора зрідженого нафтового газу (ЗНГ) і нафтопродуктів, головний офіс якого знаходиться у м. Полтаві в центральній частині України.

У рамках спільної транзакції Райффайзен Банк Аваль надає «Надежді» кредит на суму до 440 млн грн (еквівалент 15 млн євро), при цьому до 60% ризику за цим кредитом візьме на себе ЄБРР згідно з угодою про розподіл ризиків, укладеною між цими фінансовими установами.

Ці кошти дозволять «Надежді» реструктурувати її баланс і профінансувати потреби в оборотному капіталі, що допоможе компанії у подоланні впливу пандемії на її діяльність.

«Надежда» в основному обслуговує МСП у сільськогосподарському секторі через мережу АЗС по всій країні.

За Програмою розподілу ризиків, підписаною у 2018 році, ЄБРР братиме на себе ризики за окремими кредитами, які Райффайзен Банк Аваль надає корпоративним клієнтам, на загальну суму до 20 млн євро протягом трьох років.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності в країні Банк узяв на себе зобов’язання щодо надання майже 15 млрд євро у рамках 466 проектів.

ЄБРР – багатосторонній банк, який підтримує розвиток приватного сектору та підприємницьких ініціатив у 38 країнах на трьох континентахБанк належить 69 країнам, ЄС та ЄІБ. Мета інвестицій ЄБРР – зробити економіку в регіонах його діяльності конкурентоспроможноюінклюзивною, добре керованою, «зеленою», стійкою та інтегрованою. Стежте за його діяльністю на веб-сайті, у Фейсбуці, Лінкдіні, Інстаграмі, Твіттері та Ютубі.

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 30 червня 2020 року Група Райффайзен володіла 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%. Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять 453 відділення по всій Україні. Більше інформації про банк – на сайті aval.ua, а також на сторінках у Фейсбуці, ІнстаграміТелеграмі Ютубі та ТікТоку (raif_ua).

#RaifNews