Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Червня 2019

Apple Pay став доступним держателям карток Райффайзен Банку Аваль


Київ. 19 червня. — Від сьогодні держателі платіжних карток Mastercard та Visa, випущених Райффайзен Банком Аваль, отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним та приватним платіжним інструментом, який змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність.

Безпеку та конфіденційність покладено в основу Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну чи дебетну картку в Apple Pay, номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple. Замість того присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується та безпечно зберігається в чіпі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.

Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти можуть додати кредитну або дебетну платіжну картку через додаток Wallet. У магазинах сплачувати за допомогою Apple Pay можна з  iPhone SE, iPhone 6 та пізніших моделей, а також із Apple Watch.

Apple Pay дає можливість дуже просто здійснювати покупки в додатках та вебсайтах одним дотиком пальця до Touch ID чи подвійним кліком бокової кнопки та поглядом на iPhone X, iPhone XS та XS Max, а також iPhone XR для підтвердження операції через Face ID. Тепер більше немає необхідності  вручну заповнювати великі документи з контактними даними або повторно вводити дані про доставку та виставлення рахунка. При оплаті покупок в додатках чи в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 та новіших моделях. Ви можете також користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac не старшому 2012 року випуску зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 чи новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Apple Pay читайте на сайті: http://www.apple.com/ru/apple-pay

Офіційні правила акції.pdf

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 березня 2019 року Група Райффайзен володіла 68,27% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять 500 відділень по всій Україні. 

Детальніша інформація про банк на сайті www.aval.ua








Вас може зацікавити:

дитячі виплати, як перевести пенсію на картку, где можно оформить социальную карту, оформить карту студента, банківська карта для дітей, банківська картка з кешбеком, дебетная карта без платы за обслуживание, дебетовая долларовая карта, відкриття рахунку фоп онлайн, єквайрінг, счет для малого бизнеса, термінал і касовий апарат, журнал invoice, интернет эквайринг компании, подключить торговый эквайринг, скільки коштує долар