Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах #11 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах #12 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах #13 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах #14 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах #15 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Квітня 2021

Акціонери Райфу ухвалили низку рішень на своїх дистанційних зборах

Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» на своїх річних загальних зборах, що відбулися 23 квітня, затвердили звіти Наглядової ради та Правління про результати діяльності банку у 2020 році та ухвалили основні напрямки діяльності банку на 2021 рік. Було також затверджено звіти і висновки Аудиторської фірми ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» про діяльність банку в 2020 році та річні результати діяльності дочірніх підприємств Райфу у 2020 році.

Збори акціонерів проводилися дистанційно через національну депозитарну систему шляхом використанням нового сервісу Центрального депозитарію України, веб-сервісу «Кабінет зборів» у зв’язку зі встановленням на всій території України карантину із забороною проведення масових зібрань.

Одним із рішень акціонерів було затверджено прибуток Райффайзен Банку Аваль за 2020 рік в сумі 4 074 830 тис. грн. Із них 700 тис. грн. буде направлено на виплату дивідендів власникам привілейованих акцій банку, 2 037 410 тис. грн спрямують у резервний фонд Райфу, а 2 036 720 тис. грн перерахують на виплату дивідендів власникам простих акцій банку.

Обрано також новий склад Наглядової ради Райффайзен Банку Аваль із 9 осіб: голова – Лукаш Янушевський, заступник голови – Андрій Степаненко, члени – Елізабет Ґейєр-Шалль, Томас Матейка, Гельмут Брайт, Андреа Морару, а також незалежні члени Ганна Дерев’янко, Павло Шеремета та Олексій Грінченко.

Акціонери вирішили змінити назву банку на Акціонерне товариство «Райффайзен Банк». Це рішення вступить у дію після проходження всіх юридичних процедур та внесення відповідних змін у державний реєстр. До того часу назва компанії залишається тією ж – Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль».

У зв’язку з прийнятими акціонерами рішеннями та вступом в дію нових законодавчих норм на зборах акціонерів було внесено зміни до статуту та низки інших документів банку шляхом затвердження їхніх нових редакцій.

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ.

Станом на 31 грудня 2020 року Група Райффайзен володіла 68,26% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%. Широкий перелік банківських послуг надається 2,6 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу із 391 відділення по всій Україні на кінець грудня минулого року.





Вас може зацікавити:

швидко оформити банківську картку, як зробити картку без паспорта, детские выплаты, как получить пенсионную карточку, як користуватися карткою атб, як оформити допомогу єпідтримка, окко фишки, документы для получения детской карты, счет на оплату услуг фоп, тариф класичний, эквайринг, платіжний термінал на телефоні, касовий апарат і термінал, линк чат, как подключить интернет эквайринг, доллар на сегодня